ProdukterPlej din hud - brug hudplejeprodukter, som giver resultater

Det er vigtigt, at du plejer huden, så du kan bremse op for aldring. Men en optimal hudpleje tilføres huden spændstighed og bevarer sin ungdommelige glans længere. Jo tidligere du begynder med hudplejebehandlinger og hudplejeprodukter, jo længere kan du beholde dit ungdommelige udseende.Alle produkter fra Exuviance kan bruges af både mænd og kvinder.

Skønhed - det bedste fra videnskaben, forskningen og naturen.

De effektive Exuviance hudplejebehandlinger er baseret på de verdenspatenterede produkter fra de to professorer dr. Eugene Van Scott
og de. Ruey Yu fra Princeton i USA. Mange forsøger at kopiere deres fantastiske produkter, men Exuviance tilbyder den orginale sammensætning. Scott og Yu har udført forskning og udvikling i mere end 40 år. Det er din trykhed. De har over 120 patenter- derfor er der ingen, der overgår Exuviance. Du får et resultat, som er enestående. Og prisen  - den er særdeles rimelig.
Vi har på klinikken arbejdet med Exuviance i over 12 år - og vi ELSER DET....... 


PHYTOMER skabes på eget laboratorie i ST. Malo, i Frankrig af et team af hudbiologi-eksperter. Her udvikles formler, der er endnu mere effektive og sensoriske medens den miljømæssige påvirkning reduceres
Phytomers produkter er let optagelige og resultatorienterede. Så kan du både opnå resultater med din hudpleje og nyde de lækre formler.
Helt uden at gå på kompromis med kvaliteten
Som de eneste i verden mestrer Phytomers forskerteam den forunderlige marine bioteknologi. Det betyder for dig at produkterne indeholder
helt unikke ingredienser, der produceres uden at belaste miljøet og med en enestående effetk


 

Jane Iredale er en omfattende makeupserie baseret på naturlige mineraler, der er anbefalet af dermatologer og professionelle makeupartister verden over på grund af dens gode egenskaber. Jane Iredale mineralmakeup er således mere end makeup – det er en forlængelse af din hudplejen.

Jane Iredales mål er at bevare produkterne så effektive, enkle og naturlige som muligt, og produkterne indeholder derfor ikke kemiske konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, syntetiske duftstoffer eller fyldstoffer som talkum.

Alle Jane Iredale produkter har undergået sikkerheds-, allergi- og kliniske tests for at bekræfte, at produkterne ikke irriterer huden. Hvert produkt er således ligeså sundt for huden, som det er smukt på huden.

Se Jane Iredales farveguide