ProdukterPlej din hud - brug hudplejeprodukter, som giver resultater

Det er vigtigt, at du plejer huden, så du kan bremse op for aldring. Men en optimal hudpleje tilføres huden spændstighed og bevarer sin ungdommelige glans længere. Jo tidligere du begynder med hudplejebehandlinger og hudplejeprodukter, jo længere kan du beholde dit ungdommelige udseende.Alle produkter fra Exuviance kan bruges af både mænd og kvinder.

Skønhed - det bedste fra videnskaben, forskningen og naturen.

De effektive Exuviance hudplejebehandlinger er baseret på de verdenspatenterede produkter fra de to professorer dr. Eugene Van Scott
og de. Ruey Yu fra Princeton i USA. Mange forsøger at kopiere deres fantastiske produkter, men Exuviance tilbyder den orginale sammensætning. Scott og Yu har udført forskning og udvikling i mere end 40 år. Det er din trykhed. De har over 120 patenter- derfor er der ingen, der overgår Exuviance. Du får et resultat, som er enestående. Og prisen  - den er særdeles rimelig.
Vi har på klinikken arbejdet med Exuviance i over 12 år - og vi ELSER DET.......
 


pHformular er et profissionelt og banebrydende hudplejemærke, der består af nøje udvalgte ingredienser. Produkterne fra pHformular kombinerer kosmetik og farmaceutisk pleje, og er basseret på principperne bag regenerative medicin, som går ud på, at din huds inaktive celler erstattes med nye, så huden på den måde stimuleres til at regenerere sig selv.

Vi har et bredt udvalg af pHformular. Kig gerne forbi Hudplejeklinikken og få den rette vedledning af produkterne. Vil behandler også i pHformular, ansigtsbehandlinger kan bookes online. Du er også meget velkommen til at ringe på klinikken.

pHformular fokuserer på 4 forskellinge hudtyper.

Produkterne fra pHformular er skabt af professionale dermatologer, som er anerkendte for deres innovative forskning i dermatologiske hudpleje. pHformular egner sig til forskellige hudproblemer, herunder både problematiske hud som acne-udbrud og sart hud eller hud i tidlig aldring.

Overordnet fokuserer phformular på fire forskellige problematikker : Moden hudhyperpigmentereturen hud ( for eksempel akne, uren eller fedtet hud) og kronisk rødmen (for eksempel karsprængninger og rosacea)

A:G:E Disse produkter er til moden, ældet og for tidlig ældet hud.

M.E.L.A Her er der fokus på hyperpigmentering i huden

A.C.N.E Produkterne i denne serie er for dig der har problemer med akne, fedtet hud eller problemer med forstørrede og grove porer.

C.R Hvis du døjer med tendens til rødmen eller har karsprængninger og rosacea, så er produkterne i C.R gode til dig. disse produkter er nemlig beroligende og har gode dulmende ingredienser.
 


iS Clinical er en amerikansk eksklusiv klinisk hudplejeserie udviklet af INNOVATIVE SKINCARE, der består af exceptionelle, resultatorinterede anti-aging og hudoptimerende formler. Ved at udvikle og udnytte den mest avancerede forskningsteknoloig, har INNOVATIVE SKINCAREs team af læger og forskere designet og skabt produkter, der leverer hurtige, sikre og langsigtede positive resultater.

iS Clinical er en luksuriøs og eksklusiv hudplejeserie i cosmeceutical-kategorien, som udmærker sig ved udelukkende at være fremstillet af de kraftigste og renest udvundet naturlige botaniske ingredienser på markedet af farmaceutisk kvalitet.
 

Jane Iredale er en omfattende makeupserie baseret på naturlige mineraler, der er anbefalet af dermatologer og professionelle makeupartister verden over på grund af dens gode egenskaber. Jane Iredale mineralmakeup er således mere end makeup – det er en forlængelse af din hudplejen.

Jane Iredales mål er at bevare produkterne så effektive, enkle og naturlige som muligt, og produkterne indeholder derfor ikke kemiske konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, syntetiske duftstoffer eller fyldstoffer som talkum.

Alle Jane Iredale produkter har undergået sikkerheds-, allergi- og kliniske tests for at bekræfte, at produkterne ikke irriterer huden. Hvert produkt er således ligeså sundt for huden, som det er smukt på huden.

Se Jane Iredales farveguide