Behandlinger

Overlæbe
Overlæbe og underansigt
Over og under ansigt + retning af bryn
Voksning af hele ansigtet
Voksning af hele ansigtet og retning af bryn

Voksning af hele ansigtet inkl retning af bryn.

voksning af næsehår
Voksning af øre


Døjer du med uønsket hårvækst? Book en voksbehandling til ansigtet

I vores hudplejeklinik i Ringe tilbyder vi voksbehandlinger til ansigtet til dig, der døjer med uønsket hårvækst, og som ønsker en mere dybdegående hårfjerning.

Hos os får du en professionel hårfjerning af voks i ansigtet til favorable priser, og du vil øjeblikkeligt mærke fordelene ved at vælge en voksbehandling fremfor skraberen derhjemme.
 

Derfor skal du vælge en voksbehandling

Voksbehandling er en optimal måde at afstedkomme uønsket hårvækst og samtidigt undgå mange af de problemer, man typisk kan opleve efter barbering.

Med en voksbehandling i ansigtet undgår du stive og grove hår, når håret gror tilbage, da denne behandling tager hele hårroden med.

Dermed undgår du også røde knopper og betændte hårsække. Det betyder også, at en voksbehandling ultimativt resulterer i en længerevarende glathed i ansigtet end typisk barbering.
 

Vi tilbyder voksbehandlinger til hele ansigtet

Vi har et væld af forskellige behandlingsmuligheder, når det kommer til voksbehandlinger i ansigtet. Du kan vælge voksning af hele ansigtet og eventuelt vores pakkeløsning, hvor du også får rettet bryn. Derudover kan du specificere din voksbehandling ved at vælge en af følgende behandlinger:

 • Voksning af overlæbe
   
 • Voksning af overlæbe og underansigt
   
 • Voksning af over- og underansigt + retning af bryn
   
 • Voksning af næsehår
   
 • Voksning af øre