Behandlinger

Arme

Voksning af arme er en metode til at fjerne uønsket hårvækst på armene. Det anbefales at exfoliere armene før voksning og at bruge en beroligende lotion efter for at lindre eventuel irritation. Undgå sollys, varmebade, klorvand og at svede meget det første døgn efter behandlingen. 

Voksning af ryg og mave

Hårfjerning af ryg og mave er en mild behandling, hvor hårene fjernes med voks. Vi anbefaler at hårene er ca 5 mm, når behandlingen foretages. Vi anbefaler hårfjerning af ryg og mave med voks, da det er en effektiv metode, som holder i flere uger. Undgå sollys, varmebade, klorvand og at svede meget det første døgn efter behandlingen. 

Voksning af ryg, skulder og til albuen

Hårfjerning af uønsket hårvækst på ryg, skulder og ned til albuen. Behandlingen tager ca. 30 min og holder op imod 4 uger. Undgå sollys, varmebade, klorvand og at svede meget det første døgn efter behandlingen. 

Voksning af ryg eller mave

Vælg mellem at få vokset enten maven eller ryggen. Behandlingen tager ca. 30 min og holder op til 4 uger. Hårene anbefales at være ca. 5 mm. Undgå sollys, varmebade, klorvand og at svede meget det første døgn efter behandlingen

Voksning af baller

Voksning af uønsket hårvækst på baller. Behandlingen er skånsom og tager ca. 15 min. Hårene bliver finere og mindre tydelige, imens huden bliver glat og fin. Behandlingen holder mellem 4-6 uger. 

Voksning af lænd

Voksning af lænden er en effektiv og mild behandling til fjernelse af uønsket hårvækst. Behandlingen tager 15 min. Og holder op til 4 uger. Undgå sollys, varmebade, klorvand og at svede meget det første døgn efter behandlingen. 

Brasiliansk voksning

Fjerning af uønsket hårvækst i intimområdet - kun på kvinder. 

 Hårene anbefales at være ca 5 mm lange. Det bedste resultat opnåes hvis behandlingen foretages med 4 ugers mellemrum.Disse behandlinger udføres ikke hvis kunden har menstruation eller kønssygdomme.

1. gangs brasiliansk

Fjerning af uønsket hårvækst i intimområdet - kun på kvinder. 

Hårene anbefales at være ca 5 mm lange. Det bedste resultet opnåes hvis behandlingen foretages med 4 ugers mellemrum. Disse behandlinger udføres ikke hvis kunden har menstruation eller kønssygdomme.

Tanga bikinivoks

Tanga 

Hårfjerning  ved bikini linjen samt yderlig 2 cm ind og foroven af trussekanten.

½ tanga bikinivoks

½ tanga 

Hårfjerning af bikini linjen samt 2 cm længre ind

Voksning af helt ben inkl. bikinisnit.

 

Hårene skal min være 5 mm lange.

Voksning af helt ben

Voksning af helt ben, op til trussekanten. BEMÆRK denne behandlinge er uden bikinisnit.

Voksning af ½ ben

 

Hårene skal min være 5 mm lange.

Voksning af 1/2 ben og baglår

Voksning af 1/2 ben og baglår er til dig, som ikke gider bruge tid på at barbere ben hele tiden. Behandlingen er mild og tager ca. 30 min. For det bedste resultat anbefales det, at hårene er min. 5 mm. Hårene gror langsommere ud og er både finere og mindre tydeligere. 

Voksning af lår inkl. bikini

Voksning af lår inkl. bikini.

Voksning af lår fra knæet og op. Inkl voksning af bikinisnit.

Voksning af lår for og bag

Voksning af lår for og bag. ( bininilinjen ikke inkl. ) 

Voksning af bikini

Fjern uønsket hårvækst i bikinilinjen med en voksbehandling. Behandlingen er mild og tager ca. 15 min. Bikinilinjen efterlades glat og uden hårstubbe. Vi anbefaler at hårene er ca 5 mm. Vi anbefaler voksning af bikini, da det er en effektiv metode, som holder i flere uger. Undgå sollys, varmebade, klorvand og at svede meget det første døgn efter behandlingen. 

Voksning af armhul

Voksning af armhule er en mild og skånsom behandling, som efterlader armhulen glat og blød. Hårene gror langsommere, finere og mindre tydelige ud. Behandlingen holder op imod 4-6 uger, inden hårene er lange nok til at kunne vokses igen. Hårene skal have en længde på min 5 mm. Undgå sollys, varmebade, klorvand og at svede meget det første døgn efter behandlingen. 


Døjer du med uønsket hårvækst? Book en hårfjerning med voks  

I vores hudplejeklinik i Ringe tilbyder vi voksbehandlinger til dele af kroppen, hvilket er oplagt for dig, der døjer med uønsket hårvækst, og som ønsker en mere dybdegående hårfjerning.

Vi tilbyder en professionel voksbehandling i en afslappende atmosfære, så du kan få lov at opleve fordelene ved at prioritere voksbehandling fremfor skraberen derhjemme.
 

Derfor skal du vælge en voksbehandling

En voksbehandling er ultimativt den mest effektive hårfjerningsmetode. Modsat en klassisk skraber fungerer voksbehandling således, at håret ikke vil gro tilbage hårdt og groft.

Denne behandling tager nemlig hele hårroden med og ødelægger desuden ca. 5% af dine hårsække, så der altså ikke længere kan gro hår på disse områder.

Du vil også opleve, at du med voksbehandlinger får en væsentlig længerevarende glathed i huden, der gør, at du ikke behøver vedligeholde det lige så ofte som med en skraber.
 

Vi tilbyder voksbehandlinger til hele kroppen

I vores hudplejeklinik i Ringe kan du vælge specificeret voksbehandlinger til hele kroppen, så du kan få dækket lige præcis dit behov og ikke skulle betale overpris.

Du kan finde vores komplette liste af voksbehandlinger til kroppen lige ovenover, hvor der også står skrevet, hvor meget tid, det tager, og hvad prissætningen er. Her kan du finde en oversigt over vores voksbehandlinger til ansigtet.
 

Hvad skal du være opmærksom på inden voksbehandling?

Vi anbefaler, at dine hår er mindst 5 mm., når du bestiller tid til voksbehandling. Derudover er det en stor fordel, at du på dagen eller dagen før bruger en bodyscrub på det område, du skal have vokset.

Sådan sikrer du det bedste og blødeste resultat og undgår samtidigt, at hårene knækker. Ellers skal du blot komme som du er, og så tager vi os af resten.
 

Book en tid til vokbehandling 

Hvis du skulle have nogen som helst spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig på rette vej. Book din tid til voksbehandling her, vi glæder os til at se dig.