Behandlinger

Arme
Voksning af ryg og mave
Voksning af ryg, skulder og til albuen
Voksning af ryg eller mave
Voksning af baller
Voksning af lænd
Brasiliansk voksning

Fjerning af uønsket hårvækst i intimområdet - kun på kvinder. 

 Hårene anbefales at være ca 5 mm lange. Det bedste resultat opnåes hvis behandlingen foretages med 4 ugers mellemrum.Disse behandlinger udføres ikke hvis kunden har menstruation eller kønssygdomme.

1. gangs brasiliansk

Fjerning af uønsket hårvækst i intimområdet - kun på kvinder. 

Hårene anbefales at være ca 5 mm lange. Det bedste resultet opnåes hvis behandlingen foretages med 4 ugers mellemrum. Disse behandlinger udføres ikke hvis kunden har menstruation eller kønssygdomme.

Tanga bikinivoks

Tanga 

Hårfjerning  ved bikini linjen samt yderlig 2 cm ind og foroven af trussekanten.

½ tanga bikinivoks

½ tanga 

Hårfjerning af bikini linjen samt 2 cm længre ind

Voksning af helt ben inkl. bikinisnit.

 

Hårene skal min være 5 mm lange.

Voksning af helt ben

Voksning af helt ben, op til trussekanten. BEMÆRK denne behandlinge er uden bikinisnit.

Voksning af ½ ben

 

Hårene skal min være 5 mm lange.

Voksning af 1/2 ben og baglår
Voksning af lår inkl. bikini

Voksning af lår inkl. bikini.

Voksning af lår fra knæet og op. Inkl voksning af bikinisnit.

Voksning af bikini
Voksning af armhul


Døjer du med uønsket hårvækst? Book en hårfjerning med voks  

I vores hudplejeklinik i Ringe tilbyder vi voksbehandlinger til dele af kroppen, hvilket er oplagt for dig, der døjer med uønsket hårvækst, og som ønsker en mere dybdegående hårfjerning.

Vi tilbyder en professionel voksbehandling i en afslappende atmosfære, så du kan få lov at opleve fordelene ved at prioritere voksbehandling fremfor skraberen derhjemme.
 

Derfor skal du vælge en voksbehandling

En voksbehandling er ultimativt den mest effektive hårfjerningsmetode. Modsat en klassisk skraber fungerer voksbehandling således, at håret ikke vil gro tilbage hårdt og groft.

Denne behandling tager nemlig hele hårroden med og ødelægger desuden ca. 5% af dine hårsække, så der altså ikke længere kan gro hår på disse områder.

Du vil også opleve, at du med voksbehandlinger får en væsentlig længerevarende glathed i huden, der gør, at du ikke behøver vedligeholde det lige så ofte som med en skraber.
 

Vi tilbyder voksbehandlinger til hele kroppen

I vores hudplejeklinik i Ringe kan du vælge specificeret voksbehandlinger til hele kroppen, så du kan få dækket lige præcis dit behov og ikke skulle betale overpris.

Du kan finde vores komplette liste af voksbehandlinger til kroppen lige ovenover, hvor der også står skrevet, hvor meget tid, det tager, og hvad prissætningen er. Her kan du finde en oversigt over vores voksbehandlinger til ansigtet.
 

Hvad skal du være opmærksom på inden voksbehandling?

Vi anbefaler, at dine hår er mindst 5 mm., når du bestiller tid til voksbehandling. Derudover er det en stor fordel, at du på dagen eller dagen før bruger en bodyscrub på det område, du skal have vokset.

Sådan sikrer du det bedste og blødeste resultat og undgår samtidigt, at hårene knækker. Ellers skal du blot komme som du er, og så tager vi os af resten.
 

Book en tid til vokbehandling 

Hvis du skulle have nogen som helst spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig på rette vej. Book din tid til voksbehandling her, vi glæder os til at se dig.