Behandlinger

Skinpen

SKINPEN 

Skinpen (microneedling) er en effektiv måde at behandle rynker, ujævn hudstruktur, ar fra eks. akne og strækmærker på. Derudover giver behandlingen en mere jævn hudstruktur og en fornyelse effekt på huden. Behandlingen sætter virkelig gang i kollagen og elastin produktionen.

Med Skinpen penetreres huden med ultra tynde nåle i en varierende dybde af 0,25 - 1,00mm. Nålende påfører huden en kontrolleret skade, der herved sætter gang i hudens naturlige helingsproces, stimulerer hudens egen produktion af kollagen og elastin.

Efter behandlingen er der en ophelingsfase på blot 24 timer og herefter vil du opleve, at din hud har fået en mere fornyet glød og struktur.

Vi behandler :

Fine linjer og rynker

Akne-ar  

Pigmentforandringer / lysning af huden

Grov hudstruktur / stor porer

Hudfornyelse / opstramning

VI BEHANDLER IKKE :

Er under 18 år

Gravide/ ammende

Har åbne sår eller infektion hvor du ønsker behandling 

 

 

Skinpen - prøv en skønhedsbehandling der giver gløden tilbage

Den nye Skinpen bygger på microneedling-teknologi, hvor man prikker hul med tusindvis af nåle ned til underhuden. Det er underhuden, som har ansvaret for at producere nyt væv, hvilket er med til at skabe et glattere udseende. Det er det kollagene væv, som ligger i underhuden, der bestemmer hudens udseende. Med alderen vil vi miste mere af det kollagene lag, hvilket resulterer i en hud, der ser ældre ud med fine linjer og rynker. Skinpen-behandlingen kan påvirke vævet og booste produktionen af kollagen, så huden får et mere jævnt og elastisk udseende.

Ved hjælp af en avanceret, elektrisk pen, brydes huden lodret med ultratynde nåle. Det skaber tusindvis af små mikrokanaler i sekundet, hvilket stimulerer hudens naturlige helingsproces og fremmer kollagenproduktionen. Behandlingen kan skræddersyes til dine problemer med din hud, uanset om det er ujævn pigmentering, lysning af huden, opstramning, gamle ar fra akne eller fine linjer og rynker. Resultatet er en forbedret hudtekstur, reducerede fine linjer og en mere ensartet hudtone.

 

Så længe holder en behandling med skinpen

En Skinpen-behandling er ikke kun banebrydende, den er også langt mere skånsom end tidligere lignende behandlinger, da den bygger på den populære microneedling-teknologi. Selvom tanken om nåle kan virke skræmmende, er smerten minimal sammenlignet med tidligere metoder. Mange klienter beskriver følelsen som en mild prikken eller en let prikkende fornemmelse, og huden vil i timerne efter behandlingen blive rød. Du skal derfor passe på din hud ved at bruge produkter til sensitiv hud og bruge rigeligt med solcreme eller holde dig helt ude af solen, mens din hud stadig heler.

 

Resultater efter 4 uger

De fleste oplever at se en effekt efter fire uger, da man laver en kontrolleret ”skade” af huden, hvorefter huden skal have tid til at genopbygge sig selv - det tager typisk nogle uger. De efterfølgende behandlinger i forløbet vil opbygge en akkumulerende effekt, så resultatet bliver bedre og bedre for hver gang.
Antallet af behandlinger kan variere afhængigt af den enkeltes hudtilstand, problemområder og ønskede resultater, men typisk anbefaler vi en serie af tre til seks sessioner med ca. en måneds interval for optimal effekt.

 

Oplev resultaterne med Skinpen

Udover at forbedre hudens struktur og reducere synlige tegn på ældning, kan Skinpen-behandlingen også minimere porer, mindske ardannelse og forbedre hudens elasticitet.
Skinpennen i sig selv har en masse gode egenskaber, men vi benytter også altid en serumampul med hudplejende ingredienser, der er udvalgt specifikt til dig, og til de problemer, du ønsker at takle med din hud. Ampullen kan have lysnende egenskaber, være rettet mod ar eller uren hud, alt efter hvad din Skinpen behandling skal gøre for dig.


Fordelene ved Skinpen-behandlinger er mange, herunder en mere ungdommelig udstråling, øget selvtillid og muligheden for at opnå en strålende hud uden behov for omfattende kirurgi eller langvarig bedringstid. Med Skinpen kan du opnå smukkere og sundere hud, der fremhæver din naturlige skønhed og giver dig gløden tilbage.

 

Kontakt os for at høre mere

Hvis du har spørgsmål til skinpenbehandlingen eller hvis du vil vide mere om alle fordelene ved behandlingen, du kan ringe til os på telefon +45 6262 3004. Lyder det som noget for dig, kan du også booke en tid til behandling via vores bookingsystem lige her hos Hudplejeklinikken i Ringe, tæt på Svendborg, Nyborg og Faaborg.